content="14/09/2022″/> BQC, uitrustingen voor kwaliteitscontrole en het markeren

Industriële ovens

Wij leveren industriële ovens met geassisteerde ventilatie of natuurlijke convectie, ontworpen en vervaardigd volgens de specifieke eisen van de klant. De warmte wordt verzorgd door metalen ommanteld elementen geïsoleerde door hoge kwaliteit mineralen. Alle onze geventileerde ovens zijn uitgerust met een roestvrij stalen kamer. Onze industriële ovens zijn leverbaar met continu bedrijfstemperaturen tot 750°C. Wij kunnen een 9 punt UKAS accreditatie volgens AMS 2750 D op aanvraag van de klant bieden.

Ultra 'hoge kwaliteit' isolatiematerialen bieden onze ovens een energie-efficiëntie zo hoog als mogelijk.

Onze industriële ovens kunnen in optie met een programmeerbare elektronische beveiliging met een afzonderlijk thermokoppel voorzien woorden om de oven of de inhoud tegen schade door oververhitting bij elke temperatuur te beschermen.

Een breed scala van materiaal en toebehoren zoals digitale controllers, programmeurs, recorders, smeltkroezen, tangen en haardplaten zijn ook beschikbaar.

Wij ontwerpen en monteren onze ovens in onze instellingen. Wenst U een oven 'op maat' gelieve ons te contacteren: onze experts en CAD ontwerpteam staat voor U klaar om uw project door middel van overleg, ontwerp, fabricatie, installatie en continue ondersteuning uit te voeren.
Ontvang de juiste deals voor uw locatie; Selecteer uw land