content="14/09/2022″/> BQC, uitrustingen voor kwaliteitscontrole en het markeren

Tafelweegschalen

Compacte industriële weegtechniek
  • Dankzij de compacte bouw, het lage nettogewicht, de stevige binnenruimte en de onafhankelijkheid van het stroomnet zijn tafelweegschalen geschikt voor zowel stationair als mobiel gebruik.
  • Met weegbereiken van 3 kg tot 65 kg hebben tafelweegschalen een zeer breed toepassingsgebied. Op een magazijnwagen, bij de inventaris, op de productiewerkplek, bij de kwaliteitscontrole, in kleine handwerkbedrijven, het servicevoertuig of de verkoopruimte – tafelweegschalen zijn altijd de eerste keuze.
  • Stabiele weegplateaus van edelstaal, heldere displays met achtergrondverlichting, handige functies, zoals aantal stuks, de handmatige tarraaftrek van een verpakking, en interfaces voor pc en printer ondersteunen de gebruiker bij zijn dagelijkse werk.
  • De weegschalen met twee bereiken (D = Dual) hebben zeer uiteenlopende toepassingen. Het weegbereik van deze weegschalen is in twee resp. drie deelbereiken verdeeld en begint met de kleine aflezing in het fijnverdeelde weegbereik. Als u deze verlaat, schakelt de weegschaal automatisch om naar het (de) grotere weegbereik(en) met de grotere aflezing.
  • Alle tafelweegschalen beschikken over een justeerprogramma (CAL) voor het instellen van de nauwkeurigheid. Zo blijft de hoge precisie ook in het ruwe, dagelijkse gebruik altijd gewaarborgd.
  • Touchscreen weegschaal: de nieuwste ontwikkeling voor extra gebruiksvriendelijkheid is de intuïtieve bediening via het touchscreen die in alle nieuwe modellen is geïntegreerd, zie PKT, PET, AET, FKT, FKTF, FKA, FKC, IKT, ILT

Hulp voor het kiezen van een weegschaal: Quick-Finder
Ontvang de juiste deals voor uw locatie; Selecteer uw land